logo
WALFILII

WALFiLii mag zich de Belgische trots op vlak van handgemaakte plantenbakken noemen. Deze handgemaakte plantenbakken vervaardigd uit staal en cortenstaal konden al snel op heel wat succes rekenen bij iedereen die kwaliteit naar waarde weet te schatten. Het bedrijf blijft trouw aan waarden als kwaliteit, exclusiviteit en vakmanschap. Een strategie die ons een naam bezorgde, die over de hele wereld weerklank vindt.

Bezoek onze website
GROEN VOOR BEDRIJVEN & PARTICULIEREN

Groen voor Bedrijven & Particulieren: Uw groene wensen worden door ons vorm gegeven en uitgewerkt. De ideeën krijgen structuur en worden vertaald in een tuinplan met beplanting. Bovendien geven 3D tekeningen een duidelijk perspectief van het concept. Naast een beknopte uitleg over de voorgestelde beplanting kan u bij ons terecht voor meer informatie en advies betreffende ontwerp, een gedeeltelijk ontwerp en beplanting. U kan ons ook steeds contacteren voor een eigentijds ontwerp van een bedrijfstuin.

Bezoek onze website
PLANTS4EVENTS

Plants4events verzorgt groendecoraties op maat van uw wensen. Onze planten, bomen en bloemstukken zorgen voor de nodige sfeer op evenementen, feesten, recepties, beurzen, opendeurdagen ... Hierbij kan er steeds rekening gehouden worden met kleuren en thema's. Er kan zowel op korte als op lange termijn gehuurd worden, met of zonder onderhoudscontract, door zowel particulieren als bedrijven. Het aanbod kan op afspraak bekeken worden in de kwekerij.

Bezoek onze website